tag:blogger.com,1999:blog-6550012513302610036.post2431038988928597852..comments2023-06-12T13:24:45.152+03:00Comments on Lempiruoka.: Made ja sen maksa.Lottahttp://www.blogger.com/profile/03213448937412500975noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6550012513302610036.post-57849859729465374342013-02-05T22:04:35.611+02:002013-02-05T22:04:35.611+02:00Mulla on kaikki numerot vuodesta 2006 ja käytänkin...Mulla on kaikki numerot vuodesta 2006 ja käytänkin niistä ohjeita aika usein. Ehdottomasti yksi niistä lehdistä, minkä uutta numeroa aina odotan. Täytyy kokeilla myös pyreetä.Lottahttps://www.blogger.com/profile/03213448937412500975noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6550012513302610036.post-89915279355368351562013-02-05T07:26:53.578+02:002013-02-05T07:26:53.578+02:00Kuulostaa hyvältä. Olen tänä vuonna vasta tilannut...Kuulostaa hyvältä. Olen tänä vuonna vasta tilannut kyseisen lehden. Ekassa numerossa oleva struunainen selleri/palsternakkapyree oli taivaallisen hyvä.<br />Olen joskus 20 v. sitten syönyt madekeittoa jonka keskelle lisättiin tarjoilun alkaessa paistettua mateen maksa. Hyvää oli sekin.<br />Joulun alla löysin kuvassasi olevat hauskat paperilautasliinat Havin tehtaanmyymälästä Riihimäellä. Laitoin kalastajalle joulukortin korvikkeeksi. Tittehttps://www.blogger.com/profile/10153640114856051795noreply@blogger.com