maanantai 17. kesäkuuta 2013

Ruokaisia tapahtumia!






Miten onnellinen olenkaan siitä, että saan syödä joka päivä. Ja saan syödä mitä tahansa, ainoat rajoitukset ovat pääni sisällä. Useamman kerran päivässä saan miettiä, mitä minun tekisikään mieli, mitä haluaisin ja sitten voin toteuttaa toiveeni, ainakin osittain. Ruoka on kyllä kiva harrastus, niin luontevasti se linkittyy muuhun elämään.

Kuten nyt viikonloppunakin. Perjantaina juhlistimme lukupiirin kesäjuhlaa illallisella Pastiksessa. Ja paikka oli kyllä saamiensa kehujen arvoinen: herkullinen ja mutkaton. Lauantaina kipaisin kaupungille, söin frozen jogurttia ja kävin moikkamassa Pohjois-Karjalaa Senaatintorilla, mistä ostin pussillisen ohrapiirakoita.

Ilta jatkui Taste of Helsingissä, missä pääsin maistelemaan vaikka mitä ihanuuksia. Hauskasti huomasi tiettyjen asioiden toistuvan useammankin ravintolan listalla. Osa, kuten raparperi, johtui tietysti sesongista, osa, kuten vaikka possu, paahdettu valkosuklaa ja hauki, taas ajan hengestä. Jos et ole vielä päässyt tapahtumaan, suosittelen vierailua ensi vuonna lämpimästi. Jos ja kun tapahtuma vain ensi vuonna järjestetään.

Sunnuntaina pääsin vielä juhlistamaan 1-vuotiasta kummityttöä kakun kera. Miten tylsä viikonloppu olisikaan ollut ilman näitä ruokaisia tapahtumia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti