tiistai 24. helmikuuta 2015

Aamupalalla Galleria Keitaassa.


Mitä kertoo ihmisestä, jos tiistaina haikailee viikonloppu-aamiaisten perään? Onko kysymyksessä heikko arjen sietokyky vai sittenkin ainainen toiveikkuus? Minä kallistun jälkimmäiseen, sillä onhan siinä nyt tiettyä toiveikkuutta, jos jo tässä vaiheessa viikkoa miettii mitä ja missä viikonloppuna syö.

Suosikki-aamiaispaikkani (kodin lisäksi) on Galleria Keidas Flemarilla. Aamiaista sieltä saa arkisinkin,  mutta työaamun aikataulu vie minut toiseen suuntaan. Toista on viikonloppuisin. Silloin Galleria Keitaasta saa aamiaista klo 10-15 ja se tilataan listalta.

Viikko sitten kävin syömässä lauantai-aamuna täydellistä ohrapuuroa voisilmällä ja jogurttia itse tehdyllä granolalla. Viime viikonloppuna oltiin jo lähempänä lounasaikaa ja valitsin listalta Huevos Rancheroksen, jossa tortillan päältä löytyy muun muassa mustapapuja, tomaattia ja kaksi paistettua kananmunaa. Seuraavaksi voisi kokeilla Eggs Benedictia Keitaan tapaan.

6 kommenttia:

 1. Galleria Keitaan aamiaiselle aion antaa uudenkin mahdollisuuden. Viimeksi päädyimme vain croissanteille, jotka omaan makuuni olivat liiankin rasvaisia. Puolikkaan kohdalla suu oli kuorrutettu tasaisella rasvakuorrutuksella. Ensi kerralla listalta sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tosiaan kokeilla listan annoksia, itse en ole joutunut pettymään vielä kertaakaan.

   Poista
 2. Galleria Keidas on myös mun lemppari ja lähin kahvilani! Suolaisista Eggs Florentine on oma suosikkini. Myös leipäkori ja leikkelelajitelma on loistavia :)

  VastaaPoista
 3. ...anteeksi, paha virhe äskeisessä: ei Eggs Florentine vaan siis Eggs Flemari. :)

  VastaaPoista