Ilmassa ja elämässä on marraskuun merkkejä. Marraskuu on jotenkin välitilamainen kuukausi, ei vielä talvea, mutta ei oikeastaan enää syksyäkään, eikä ihan jouluakaan. Marraskuussa itsestä ja muista pitää huolehtia jotenkin erityisen hyvin, eikä hemmottelua voi olla liikaa.
Marraskuussa rahka vaihtuu puuroon. Ihana lämmin tunne kylmään aamuun. Uunipuuro haudutetaan illalla valmiiksi ja lämmitetään aamulla. Suosikkeja ovat ohra, speltti ja kaura. Tai sitten voi tietysti keittää perinteisen kaurapuuron.
Glögi varastot on täydennetty ja kausi aloitettu. Tänä vuonna Blossan vuosimaku tuli onneksi taas Suomeen.
Töiden jälkeen käydään tiukka taistelu lenkkareiden ja villasukkien välillä.
Aamiaispöydästä löytyy taas Hesarin lisäksi kirkasvalolamppu ja d-vitamiinia.
Suklaa maistuu paremmalta kuin aikoihin. Kuvassa ainakin karpalolla ja mandariinilla maustettua raakasuklaata, chilillä ja limellä maustettua luomu suklaata ja Maraboun uutta limited edition talvimakua Orient, jossa on taatelia, pistaasia ja mantelia. Olenkohan muistanut mainita, että en pysty vastustamaan mitään syötävää, jonka sanotaan olevan saatavilla vain rajoitetun ajan. Pyöreät tryffelit ovat muuten Fiskarslaisen Petri's Chocolaten tekemiä. Aivan loistavia suklaita!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti