perjantai 22. kesäkuuta 2012

Terveisiä keksitehtaasta.





Leivoin eilen juhannuksen mökkireissulle suklaakeksejä. Unelmoin aurinkoisesti brunssista terassilla, kahvista ja kekseistä. Keksit tein legendaarisella Nestle Toll House Cookies -reseptillä, jonka nappasin Pastanjauhajilta.

En osannut päättää, mitä makuja tekisin, joten jaoin taikinan kolmeen osaan. Yhteen laitoin valkosuklaata ja pistaasipähkinöitä, toiseen tummaa suklaata ja saksanpähkinöitä ja kolmannen taikinan sattumiksi valitsin maitosuklaan ja rusinat.

Illalla täyttyi tietysti heti tehdä maistelukierros. Oma suosikkini on valkosuklaa- pistaasi.

Makeaa juhannusta!

2 kommenttia:

  1. Ne kaikki oli tosi hyviä! Mun mielestä maitosuklaa-rusina ehkä paras koska rakastan rusinoita ruuassa. Kyllä, myös porkkanaraasteessa. Oot ihana jos laitat sen tomaattisalsan ohjeen kanssa tänne jossain vaiheessa! Hmm, rusinajäätelö...

    VastaaPoista
  2. Liisa, et ole ainoa rusinafriikki! Jussi vaatii laittamaan aina kaikkiin leipomuksiin tuplamäärän rusinoita. Tomaattisalsan laitan varmasti, kun saan sen kuvattua.

    VastaaPoista