maanantai 5. marraskuuta 2012

Pikamatka Aasiaan Mad Cook tunnelmissa.

Lauantaina teimme pikaisen yhden illan matkan Aasiaan. Ilta alkoi skandinaavisen ja aasialaisen fuusiolla. Glögikausi nimittäin korkattiin tämän vuoden Blossalla, joka on maustettu inkiväärillä ja yuzulla.


Glögien jälkeen ilta jatkui Kellohallissa aasialaisella ruokatorilla, jota Mad Cook -hengessä isännöivät Antto, Riku ja Tunna. Ruokia haettiin Mad Cook -valuutalla pienistä kojuista ja ne nautittiin pitkissä pöydissä kojujen keskellä. Ainakin pöytäseurueen mukaan maut olivat melko autenttisia, itse Aasiaa kokemattomana luotan heidän sanaansa.


Ruokalajien väliin mahtui muutama yllätyskin. Heinäsirkan rouskuttelin menemään oiken tyytyväisenä, mutta sonnin siitintä uskalsin maistaa vain pienen pienen palasen pitkällisen epäilyn jälkeen.
 
Matka Aasiasta kotiin sujui tällä kertaa kävellen ja ilman aikaeroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti