sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Kakkusöpöstelyä.


Mielestäni vuoden paras leivonta-aika on juuri nyt. Marras- ja joulukuu kutsuvat jauhopurkille, vatkaamaan sokeria ja kananmunia, sulattamaan suklaata, rouhimaan pähkinöitä ja nuolemaan taikinakulhoja. Ja jouluakin saa jo suunnitella.

Leipominen kahden hengen perheessä on välillä haastavaa, koska kaikkea tulee helposti liikaa. Varsinkin jos haluaa kokeilla monia juttuja ja leipoa usein. Paransin eilen leivontaelämääni ostamalla Kokkipuodista pienemmän, super söpön kakkuvuoan.

Tähän mahtui juuri täydellisesti puolikas aina varmasta lohtukakustani, jonka leivoin heti päästäkseni kokeilemaan vuokaa. Täydellisen kokoisesta kakusta riittää kahdelle juuri sopivasti iltapäiväkahvin kanssa ja aamupalalla viikonloppuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti