lauantai 12. tammikuuta 2013

Yksinkertaisten asioiden hienoutta - Marja Nätin graavilohileipä.


 

Lauantai on vierähtänyt K-raudassa. Tiesittekö, että erilaisia hanavaihtoehtoja on paljon. Jopa uuvuttavan paljon. Ja oikeanlaisen hanan täytyy olla tyyppihyväksytty. Remontti on nimittäin edistynyt siihen vaiheeseen, että tuleva koti on räjähtäneessä tilassa ja lupapapereihin tarvitaan hanojen tiedot.

Hanavalinnat tehtyämme virkistimme itseämme Hakiksen hallin Kalaliike Marja Nätissä, jonka kahvilasta on tullut jo vakiopaikkamme. Yksinkertaiset asiat vain ovat niin hienoja. Ruisleipää, hyvää graavilohta ja tilliä. Muuta ei hanoista voipunut mieli tarvitse.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa purkuhommaa. Mä oon (ihan oikeesti!) aika kateellinen tosta remppaprojektista. Ehkä sitä kaipais itekin päästä vähän moukaroimaan seiniä tietokoneella istuskelun sijasta. (Joo hanojen valitsemisprosessia en taas kadehdi.) Ja Marja Nätti osaa kyllä ton toisen homman!

    VastaaPoista
  2. Täytyy kyllä tunnustaa, että mikään tuosta purusta ja noista kivikasoista ei ole minun ansiotani. Lähinnä olen käynyt paikalla ihmettelemässä, mutta mikäänhän ei estä vaikkapa kantamasta kivimurskaa alas viidennestä kerroksesta...

    VastaaPoista