torstai 31. tammikuuta 2013

Kaukaa viisas syö borssia.


Välillä on hyvä olla kaukaa viisas ja valmistautua tulevaan. Meidän keittiöstä saattaa sunnuntaisin löytää juuri tällaisen kaukaa viisaan ruokaverstaan, jossa valmistuu samaan aikaan sunnuntairuokaa, uunissa salaattiaineksia seuraavan viikon lounaille ja yhdellä levyllä hautuu vielä arkiruoka.

Tällä viikolla on ollut mukava palata pitkän päivän jälkeen räntäsateesta kotiin, kun on voinut vain nostaa kattilallisen borssikeittoa hellalle ja odotella rauhassa keiton kuumenemista.

Keitto haudutettiin sunnuntaina ajan kanssa naudan lavasta, kaalista, punajuuresta, porkkanasta ja sipulista. Makua tuo tietysti suolakurkku ja etikka. Ja silmäksi vielä smetanaa.

Nyt kirjoittamaan ostoslistaa. Viikonlopun suunnitelmissa on ainakin madekeittoa, hevosta, leivontaa ja kokonaisena paahdettua luomukanaa. Ja ruoan lisäksi joogaa ja muuttovalmisteluja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti