sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Ruokaa Milanossa.









Kotiuduin perjantai-iltana muutaman päivän työmatkalta Milanosta, jossa vietettiin design viikkoa. Reissu oli aika vauhdikas ja kolme päivää kuljettiin ja kierrettiin ahkerasti Fuorisalonen tapahtumissa ja messuilla. Olin tapahtumassa ensimmäistä kertaa ja täytyy sanoa, että melko pää pyörällä.

Runsaasta ohjelmasta huolimatta ihmisen on tietysti syötävä ja niin mekin teimme. Ainakin mustekalan musteella värjättyä spaghettia, messuilla jonotettua salaattia, mozzarellaa, osiin purettua ceasarsalaattia ja tietystä gelatoa, jätskiä. Ravintoloista voin suositella Pisaccoa, jossa annokset olivat herkullisia ja karun kauniita, kuten minun ceasarsalaattini.

2 kommenttia:

  1. Onnen pökiäinen kun siine pääsi. Aika mahtava kokemushanse on.

    VastaaPoista
  2. Niinpä :) Olihan se kivaa ja jännittävää, varsinkin kun on kuullut siitä niin paljon.

    VastaaPoista