lauantai 20. huhtikuuta 2013

Sitruuna-vaniljajogurttia.


Ostan jogurttini paksuna ja maustamattomana. Valmiiksi maustetut jogurtit ovat mielestäni lähes aina liian makeita jogurtiksi.

Nyt olen innostunut tekemään sitruuna-vaniljajogurttia. Paksun jogurtin joukkoon sekoitetaan raastettua luomusitruunankuorta ja rapsutetaan siemenet vaniljatangosta. Vaniljatangon voi lopuksi laittaa jogurtin sekaan. Maut saavat mielellään tekeytyä kylmässä vähän aikaa.

Sitruuna-vaniljajogurttia voi syödä sellaisenaan tai laittaa joukkoon hunajaa, pähkinöitä, hedelmiä... Ja uskon, että tämä ja tuoreet mansikat voisi olla ässä yhdistelmä.

2 kommenttia:

  1. Valmiiksi maustettuihin jogurtteihin en juuri koske pitkällä tikullakaan juuri niiden yltiömakeuden takia. Tämä vaikuttaa jokseenkin täydelliseltä tuunaukselta!

    VastaaPoista
  2. Jonna, suosittelen kokeilemaan. Ja uskon, että aika moni muukin vierastaa maustettuja jogurtteja juuri niiden makeuden vuoksi.

    VastaaPoista