sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Johan & Nyström & raakakakku.


Jos Kumpulan kasvitieteellisen puutarhan kahvilan raakakakku ei hurmannut, niin kahvila Johan & Nyströmin raakakakku hurmasi senkin edestä.

Kanavarannassa oleva kahvila on todella kivasti sisustettu, lehtivalikoima innostaa ja capuccino vei kielen mennessään. Tämän kaiken ihanuuden lisäksi tarjolla on huima valikoima kovin kauniita raakakakkuja. Raakakakut ovat minulle tuttuja lähinnä blogeista, mutta näihin Johan & Nyströmin versioihin aion tutustua tarkemminkin.

Ensimmäisenä  lautaselle valitsin puolukka- suklaakakun. Nam! Meni ihan täydestä kakusta, ei kakun korvikkeesta. Ensi viikolla menen maistamaan seuraavaa söpöliiniä.

3 kommenttia:

  1. Tosiaankin houkutteleva raakakakku ja houkuttelevalta lautaselta tarjottu! Mukavaa kun tällaisia vaihtoehtoja on alkanut nykyisin ilmaantumaan.

    VastaaPoista
  2. Onko se siis HEsan Ruoholahdessa vai missä!

    VastaaPoista
  3. Tällä viikolla kävin kahvilla ja kakulla jjo toisen kerran. Nyt raparperikakkua. Kahvila sijaitsee siis Katajanokalla vanhoissa tiilirakennuksissa ja ulkoakin löytyy muutama pöytä. Tiistaina oli kyllä niin tuulista, että kahvi meinasi lähteä lentoon.

    VastaaPoista