Ihastuin täysin Suvin yksinkertaiseen ohjeeseen uunissa, leivinpaperin sisällä, paistetusta fetasta. Feta pala nostetaan tuoreiden yrttien päälle leivinpaperille. Päälle loraus oliiviöljyä, mustapippuria ja hunajaa pehmentämään fetan kirpaksuutta. Leivinpaperinyytti kiinni ja uuniin reiluun 200 asteeseen. Sopiva aika on noin vartti, mutta tämä herkku ei ole minuutista tai kahdesta kiinni.
Yrteistä omaksi suosikikseni on muodostunut rosmariini. Paketin höyrystyessä uunissa rosmariiniin maku leijailee ympäriinsä ja maustaa koko juuston. Rosmariiniin seuraksi olen laittanut persiljaa ja timjamia, niitä kun sattuu ikkunalaudalla kasvamaan.
Suvi on muuten saanut minut taas inspiroitumaan kirpputoreista. Kesänlöydöistä kuvia myöhemmin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti