maanantai 22. heinäkuuta 2013

Ravintolavinkki Tallinnaan - Leib Resto & Aed.





Kesän suuri ulkomaanmatka tehtiin Tallinnaan. Kolmen päivän ja kahden yön reissu vaati tietysi runsaasti etukäteistutkintaa kiinnostavien ruokapaikkojen suhteen. Ja valmistautuminen kannatti, koska söimme ja joimme Tallinnassa ehkä paremmin kuin koskaan ja löysimme itsellemme aivan uusia paikkoja.

Erityisen lämpimästi voin suositella vanhankaupungin reunalta löytyvää ravintolaa Leib Resto & Aed, josta olin varannut pöydän sunnuntai-illaksi.

Kaunis ilma mahdollisti syömisen viehättävällä, muurien suojaamalla sisäpihalla. Lista oli tiivis, juuri siten kuin pidän. Oli melko helppo päättää, mitä syö. Aterian kohokohdiksi muodostuivat kaunis alkuruoaksi syöty carpaccioa ja jälkiuoaksi nautitut eestiläiset juustot.

G&T tarjottiin muuten nyt niin trendikkäästi isosta maljamaisesta lasista ja sitruunan lisäksi lasista löytyi myös katajanmarjoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti