sunnuntai 26. tammikuuta 2014
Jäätynyt taikinatanko.
Tässäpä vinkki kaikille herkkusuille. Suklaacookie -taikinan voi pakastaa tangoksi pyöriteltynä ja leivinpaperiin käärittynä.
Ja kun mieli halajaa makeaa, niin tarvitsee vain laittaa uuni päälle ja viipaloida terävällä veitsellä tangosta siivuja. Taikina saa sulaa uunin lämpenemisen ajan ja sittenhän meneekin vain muutama minuutti siihen, että keksien tuoksu täyttää kodin. Jäähtymiseen meneekin sitten vähän kauemmin.
Ja tietysti koko uunin voi jättää välistä pois ja käydä vain leikkaamassa pakastimesta taikinaisia makupaloja...
Ilahduin muuten kovasti, kun Fazerin sitruuna-valkosuklaa palasi takaisin valikoimaan. Tummaan suklaaseen yhdistettynä se on mielestäni lyömätön kekseissä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Näppärä vihje! :)
VastaaPoista