sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Tervetuloa tammikuu.


Kalenteria selatessa huomaa, että jostain syystä tammikuun kohdalla on paljon vähemmän ruoka- ja juoma-aiheisia menoja ja tapahtumia kuin loppuvuodesta. Onneksi se ei estä kuitenkaan nauttimasta ja tekemästä suunnitelmia. Tammikuuksi olen ajatellut ainakin seuraavanlaisia juttuja:

* Syön paljon upean värisiä veriappelsiineja. Moroja olen jo löytänyt kaupasta, sanquinellot antavat vielä odottaa itseään.

* Loput joulupiparit ja muut joulusta mahdollisesti jäänet herkut piilotan näihin jätskipipareihin. Tai sitten murskaan keksit, sekoitan joukkoon vähän voita, painelen vuoan pohjalle ja rakennan jätskileivoksia.

* Pääsen ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni mukaan metsästämään. Jännittävää.

* Soppakerho kokoontuu taas arjen alkaessa.

* Valmistan jotakin, mihin tulee sumakkia. Ehkä tätä Green Kitchen Storiesin salaattia tai edes tätä 101 Cookbooksin mausteseosta.

* Vietän taas keittokirjakuukautta. Minun valintani on Anna & Fanny Bergströmin Makuja pähkinäpuun alla.

* Elän toivossa lumen suhteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti