maanantai 24. helmikuuta 2014

Noviisi Théhuoneessa.


Juon melko harvoin teetä. Suosikkini on Russian Earl Grey, mielellään Anastasia Kusmin valikoimasta. Tähän vaikuttaa kyllä myös kauniit pakkaukset ja ihana musliinikankainen teepussi. (Sivuhuomautuksena on sanottava, että sanassa musliinikangas on mielestäni jotenkin aivan erityisen viehättävä tunnelma.) Juon teeni usein maidon kanssa. Lapsuudesta jäänyt tapa.

Ja tämän kaiken jälkeen varmaan ymmärrätkin, etten tiedä teestä juuri mitään. Niinpä olinkin uteliaan innostunut, kun ystäväni pyysi minut Théhuoneeseen kanssaan. Voi vitsi mitkä tuoksut meidät ottivatkaan vastaan. Teet ovat isoissa valkoisissa pusseissa korkeilla hyllyillä ja niitä saa tuoksutella ennen tilaamista. Lista on aivan valtava ja lajeja kuvaillaan niin valloittavasti, että haluaisit maistaa kaikkia. Kolmen eri teen valitseminen oli todella vaikeaa ja kysyimmekin ystävälliseltä ja avuliaalta myyjältä vinkkejä.

Mielenkiintoinen teen maailma, jonka viehätystä lisäsi ehdottomasti paikan estetiikka. Tee tarjoiltiin kauniisti ja yksityiskohdat tuntuivat harkituilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti