tiistai 20. toukokuuta 2014

Mat - hurmaava brunssi.


Oletteko koskaan päässeet maistamaan Mat Cateringin kakkuja? Jos olette, niin olette todennäköisesti kokeneet saman hurmaantumisen kuin minä muutaman kerran. Haaveilen edelleen siitä yhdestä jouluisesta suklaakakusta, ja siitä toisesta mantelisesta marjakakusta...

Nyt Mat pyörittää Kolmannella Linjalla Pop Up -kahvilaa toukokuun loppuun asti. Sunnuntaina hipsin paikalle klo 11 katsomaan, josko mahtuisin brunssille pieneen kahvilaan ja vapaa pöytä löytyikin.

Brunssi hurmasi kakkujen lailla. Ensin kahvia ja mehushotti, sitten kulhollinen kaunista ja marjaisaa bircher-mysliä ja lautasellinen kasviksia, lohta, munakasta... Ja loppuun vielä pieni pala kakkua. Innostuin niin paljon, että varasin saman tien pöydän ensi viikonlopuksikin.

Brunssin lisäksi Mat Pop Up tarjoaa arkisin aamupalaa ja lounasta. Menkää ihmeessä paikalle, jos liikutte kulmilla. Ystävällinen henkilökunta myös kertoi, että syksyllä Mat avaa kahvilan. Minun harmikseni Pitkänsillan tämän puolen sijasta Punavuoreen. Ehkä kakut houkuttelevat minut sinnekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti