keskiviikko 30. heinäkuuta 2014
Tuorejuustovaahto kera kesän sadon.
Ihastuin pari vuotta sitten tuorejuustovaahdon ja marinoitujen vadelmien yhdistelmään. Povasin silloin, että jälkiruoasta tulisi klassikko minun keittiööni ja se on pitänyt paikkansa.
Jälkiruoka on yksinkertainen: sekoitus kermavaahtoa ja tuorejuustoa, jotka maustetaan sokerilla, vaniljalla ja sitruunalla ja tarjotaan liköörissä marinoitujen vadelmien kanssa.
Tänä kesänä pääsin hyödyntämään pihan ja metsän antimia tuorejuustomaljoja kootessani. Pihan hapankirsikkapuu suorastaan notkui kirsikoita ja keitin niistä pienen balsamicolla maustetun hillokkeen, jota lusikoin vaahdon sekaan raidaksi. Päälle kasasin keon mustikoita, jotka olin tällä kertaa poiminut torin sijasta metsästä. Ei hullumpaa näinkään.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Yksinkertaista, kaunista ja maukasta <3
VastaaPoistaKesämarjojen kanssa elämä on niin helppoa! Laittoi ja yhdisteli niitä melkein miten vaan ja minkä kanssa tahansa, niin lopputulos on aina kaunis ja maukas.
Poista