perjantai 3. lokakuuta 2014

Lokakuu ulvonnat.


Lokakuu on mielestäni jotenkin kuumaisin kaikista kuukausista. Ja tarkoitan nyt taivaan kuuta. Ehkä lokakuun pimeässä, mutta ei vielä jäätävän kylmässä illassa, tulee tuijoteltua kuuta muita kuukausia useammin. Tai sitten kysymys on Valiosta, joka lanseerasi jossain vaiheessa lokakuun juustokuuksi ja kuuhan on tunnetusti juustoa.

Kuun tuijotuksen lisäksi ajattelin toki tehdä muutakin. Tässä muutamia ideoita tarjolle.

* Lihaton lokakuu pyörähti käyntiin nyt toista kertaa. Ajattelin osallistua siihen valmistamalla omilla ruokavuoroillani kasvisruokaa. Vanhoista suosikeista ainakin perunacurrya. Uusista taas ajattelin kokeilla, josko viimein löytyisi hyvä kasvislasagnen resepti. Arvon vielä Hesarin ja Etiketin reseptien välillä. Tai olisiko ehdottaa hyvää reseptiä?

* Korvapuustipäivä sattuu tänä vuonna lauantaille. Mikäs sen parempi, vaikka viime vuonna työkaverit saivat kyllä lämmintä pullaa heti aamusta.

* Helsingin Silakkamarkkinat starttaavat sunnuntaina 5.10. ja jatkuvat koko viikon. Sinne ostamaan ainakin saaristolaisleipää ja savukampeloita ja fiilistelemään tunnelmaa.

* En ole pitkään aikaan tehnyt mysliä, mutta nyt tämä timjamilla maustettu versio kiinnostaa kovasti. Sopisi varmasti ihanasti omenasoseen seuraan.

* Viini, Ruoka ja Hyvä Elämä -messut ilahduttavat kuun lopussa. Voiko messuilla muuten olla ihanampaa nimeä?

* Kolmos3n burgerin haluaisin mennä syömään uudelleen, vaikka jonkun tavallisen tiistai-illan iloksi. Suosittelen muillekin.

2 kommenttia:

  1. Se hesarin ili tosi työläs eikä nestettä riittänyt. jouduin lisäämään vajaan tunnin jälkeen tomaattimehua ( muuta ei ollut) se kulmiin ja ilme kärsi. Syöty on ja piereskelty. PAkastin ison osan annospalasina ja tänään taas syön yhden satsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää. En kyllä ole varma, ryhdynkö puuhaan tämän mainospuheen jälkeen... Taidan vielä tutkia muitakin vaihtoehtoja.

      Poista