Hanhenkoivet ja -reidet ruskistettiin ensin padassa ja haudutettiin sitten uunissa lihaliemessä sipulien kanssa mureiksi. Liha irtosi luusta, kun vain vähän vilautti haarukkaa.
Talvinen kaalisalaatti
1 pieni keräkaali (voit käyttää myös puolet vihreää ja puolet punaista kaalia, niin salaatista tulee värikkäämpää)
1 fenkoli
1 iso omena
1 dl saksanpähkinöitä
1 granaattiomena
Kastike
2 dl ranskankermaa (tai puolet majoneesia)
1 rkl dijonsinappia
sitruunamehua
suolaa
mustapippuria
Leikkaa kaali ohueksi. Raasta fenkoli ja pilko omena. Sekoita ainekset yhteen. Sekoita kastikkeen ainekset ensin keskenään. Maista, että maut ovat kohdallaan ja sekoita salaatin joukkoon. Halkaisen graanaattiomena ja irrota siemenet. Viimeistele salaatti granaattiomenan siemenillä ja pähkinöillä. Anna salaatin maustua viileässä muutama tunti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti