keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Eväsrasian metsästys.



Olen jo pitkään etsinyt eväsrasiaa lounassalaatteja varten. Vaatimuksena on pitkään käyttämääni muovirasiaa viehättävämpi ulkonäkö, mahdollisimman tiivis kansi, tarpeeksi iso koko ja keveys.

Berliinistä löysin minulle aiemmin vain pulloista tutun SIGGin eväsrasian. Rasia on valmistettu alumiinista ja materiaalit ovat  SIGGin sivujen mukaan hyväksyttyjä kaikille elintarvikkeille. Kansi on tiivis ja se suljetaan klipseillä. Rasia on myös todella kevyt. Huonona puolena rasiassa on, että sitä ei saa pestä astianpesukoneessa. Kysyin valmistajalta vielä erikseen rasian sisäpinnan materiaalista ja rasia on anodisoitua alumiinia, joten sen pitäisi siis kestää myös happamia elintarvikkeita. Taisin Berliinissä kuitenkin olla suurellisissa lomatunnelmissa, koska päädyin ostamaan rasian, jonka tilavuus on yli 2 L.

Yli kahden litran rasia on liian suuri kannettavaksi mukana joka päivä ja sinne mahtuisi ainakin kahden päivän salaatit. SIGGin rasia on siis tähän mennessä päässyt vain eväsretkelle. Tällä hetkellä lounaskäytössä on erittäin perinteinen lasipurkki, joka suljetaan patenttikorkilla. Salaatit näyttävät kerroksittain hauskoilta ja korkki on tiivis. Ihan kaikkia vaatimuksia tämäkään purkki ei täytä, sillä se on melko painava mukana kannettavaksi. Olisiko sinulla hyviä ideoita eväsrasiaksi?


1 kommentti:

  1. Hei!
    Käy kurkistamassa sivuja:
    www.coolstuff.fi
    www.peikkojapeanut.fi

    EeEe

    VastaaPoista