torstai 7. helmikuuta 2013

Keittiön koneet - höyryuuni ja induktio!

 
Kuten näette, uudessa kodissa näyttää enemmän kuin keskeneräiseltä, mutta täällä iloitaan uusista kodinkoneista. Ne on tilattu! Ja vaikka mitä väittäisin, niin loppujen lopuksi päätös tehtiin täysin tunteella.
 
Liedeksi ehdottomasti induktio ja rajattomilla keittoalueilla. Electroluxiin päädyttyämme innostuin höyryuunista, vaikka en siitä juurikaan tiedä mitään. Ehkä se oli tämä mainoslause, joka vakuutti minut.
 
"Aiotpa sitten valmistaa kevyesti kypsennettyä paistia tai leipoa rapeakuorista leipää, voit luottaa siihen, että Combi höyryuuni takaa onnistuneen tuloksen."
 
Tai sitten tämä.
 
"Haluatko suussasulavan mureaa ja ulkopuolelta rapeaa, kullanruskeaa lihaa? Combi höyryuunilla voit hyödyntää sekä höyryn että kiertoilman parhaat puolet."
 
Pian meillä kuitenkin höyryää!
 
Jääkaappi-pakastin oli vaikein, sillä halusimme side-by-side -kaapin, jossa kaapit ovat vierekkäin, mutta halusimme sen ilman jääpala-automaattia. Tällaisia onnistuimme löytämään vain yhden: Samsungin. Valinta oli siis lopulta aika helppo.
 
Nyt odotellaan, että olisi keittiö, johon voisi laittaa kodinkoneet. Kuinka pitkä aika on maaliskuun loppuun?
 
 
 

4 kommenttia:

  1. Olisi mukava kuulla tulevaisuudessa lisää tuosta höyryuunista ja sen ominaisuuksista käytännössä. Itselleni ainakin uusi tuttavuus :)

    VastaaPoista
  2. Jaan mielelläni kokemuksia, kun pääsen uunia käyttämään. Itsekään ei oikein tiedä, mitä uunilta odottaa.

    VastaaPoista
  3. Mä oon kyllä aina ihmetellyt noita jääpalakoneita. Kuinka vaikeeta on tehdä niitä paloja itse? Tietämissäni paikoissa joissa on jääpalakone, kukaan ei ikinä käytä sitä koska se vaatii jotain puhdistuksia ja sellasia. Niin ja eräässä läheisessä kulinaariperheessä on höyryuuni ja siihen ollaan tosi tyytyväisiä. On varmaan teille just passeli asia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liisa, juuri tuota puhdistamista minä vähän epäilenkin tai ainakin omaa intoani siihen. Ja jääpalojen tekeminen on tosiaa lastenleikkiä. Jäämurska vaatii jo vähän enemmän vaivaa...

      Poista