maanantai 18. marraskuuta 2013

Maapähkinävoita suklaassa.


Ei voi olla totta, kirjoitan taas suklaasta. Ja en mistään hienosta, tietystä papulajikkeesta tehdystä premium suklaasta, vaan Kit Katista.

Olen nimittäin hulluna maapähkinävoihin. Erityisesti, jos se yhdistetään johonkin makeaan, kuten suklaaseen tai jäätelöön.

Näitä ihania Kit Kat Chunky Peanut Butter -suklaapatukoita kannan aina mukanani ulkomailta. Olen ostanut näitä ainakin Tallinnasta ja Berliinistä ja viimeisen syöminen on aina vaikeaa. Kerran löysin näitä myös Helsingistä amerikkalaisia elintarvikkeita myyvästä Behnfordsilta. Ilon päivä!

Maapähkinävoi tuntuu olevan vielä melko harvinainen suomalaisissa tuotteissa, mutta olen tuntevani muutoksen tuulen ilmassa. Ehkä siis jonain päivänä Kit Kateja ei tarvitse enää tuoda meren takaa.

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Rakastan maapähkinävoita ja aina ei ole tarjolla itse tehtyjä herkkuja. Jos kiinnostaa esim. helppojen maapähkinävoitryffelien ohje, käy kurkkaamassa badmamaskitchen.blogspot.fi. Helpoiten löydät ohjeen, kun klikkaat tägiä Maapähkinävoi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyi mennä heti katsomaan, maapähkinävoitryffelit kuulostavat jumalaisilta... Kiitos.

      Poista