torstai 6. maaliskuuta 2014

Keväästä ja Donna Haysta.



Kevään valo! Se on täällä nyt. Aamulla kuulaana kun kävelen töihin ja illalla sinertävänä ja vähitellen tummuvana. Ja minulle kevään valo tuntuu aina kutkuttavalta. Kevään myötä ilmassa tuoksuu jotakin uutta.

Kevään valo saa myös hamstraamaan ikkunalaudat täyteen yrttejä: rosmariinia, laakeria ja basilikaa. Niistä on hyvä napata oksa tai kaksi tarvittaessa.

Ristiriitaisin tuntein ostin yhden lempilehteni uusimman numeron. Australialaisen Donna Hayn matka Suomeen on pitkä, sekä kilometrillisesti että ajallisesti. Joulukuun numero ehti tänne juuri sopivasti maaliskuun alkuun. Piparkakkutalot eivät juuri nyt innosta, mutta ristiriitaa lisää, että australialaiset jouluruoat ovat kesäruokia. Onhan maapallon toisella puolella jouluna keskikesä. Milloin tämä keväällä ilmestyvä, kesäisiä joulukakkuja, kalkkunoita ja muita herkkuja sisältävä lehti olisikaan minulle sesongissa?

2 kommenttia:

  1. Olen monesta blogista lukenut Donna Hayn lehdistä, mutten ole koskaan sellaista hommannut. Onkohan vuoden muut numerot paremmin meikäläiseenkin vuodenkiertoon sopivia? Tilaatko lehteä, vai irtonumeroina ostat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostan lehden Akateemisesta. Olen varannut sen niin, että saan aina tekstarin, kun lehti ilmestyy ja he pitävät sitä minulle varattuna kolme päivää. Loistava systeemi, koska lehti tuntuu myyvän aika nopeasti.
      Muuten numerot osuvat mielestäni aika hyvin kohdilleen, ehkä vähän etupainotteisesti. Esimerkiksi edellisessä, tammikuussa ilmestyneessä, numerossa oli keväisiä reseptejä.

      Lehden reseptit ovat mielestäni toimineet todella hyvin. Esimerkiksi onnistuneita curryja olemme tehneet lehdestä vaikka kuinka monta. Ja vakkari lasagneni on juurikin kyseisestä lehdestä.

      Poista