lauantai 8. maaliskuuta 2014

Suklaata, suklaata, enemmän suklaata - Chjokon suklaabrunssi.


Suklaabrunssi. Ajatuksena kutkuttava, hämmentävä ja vähän epäilyttävä. Liisankadun Chjoko tarjoaa suklaabrunssia aina lauantaisin, kattauksia on kolme.

Minä kutsuisin sitä kyllä enemmänkin herkkubuffetiksi. Brunssiin viittaavat lähinnä croissantit. Suklaata on paljon, mutta eri muodoissa. Tarjottavat koostuvat pienistä, lähes suupalan kokoisista, herkuista. Tryffeleitä, marenkia, moussea, keksejä, brownieta, macarooneja... Makeaa ja herkullista, mutta silti jäin kaipaamaan jotain enemmän. Jotain vähän isompaa ja oikeaa, vaikkapa ihan kunnon kakkupalaa.

Herkkusuu silti varmasti nauttii.

2 kommenttia:

  1. Pari tuttua kävivät tuolla syksyllä ja olivat hyvinkin samaa mieltä, kuin sinä. Mutta ylistivät toki herkkuja maasta taivaisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä juttu. Ihania juttuja vaikka kuinka paljon, mutta silti jotain tuntui puuttuvan. Ihmismielen kummallisuutta tai sitten vain erilaiset odotukset.

      Poista