torstai 11. syyskuuta 2014

Pinterestistä Jamieen ja Jamiesta salaattiin.


Unohtaudun melko usein Pinterestiin selaamaan toinen toistaan kauniimpia, herkullisempia, uskomattomampia ja inspiroivampia kuvia. Oma ruokaan liittyvä tauluni pullistelee jo saumoistaan, enkä tiedä tulenko ikinä leipomaan niin montaa kakkua, että voisin toteuttaa kaikki muistiin laittamani unelmakakut.

Yksi Jamie Oliverin resepti on jäänyt Pinterestistä mieleeni pyörimään. Tällä viikolla ajattelin toteuttaa sen, mutta parin kuukauden aikana mieleni oli rakentanut reseptistä aivan jotain muuta, kuin mitä se todellisuudessa oli. Tämä ehkä onkin Pinterestin paras puoli. Kuvatulvasta jää jotain mieleen pyörimään, jossa siitä rakentuu jotain kokonaan uutta.

Koostin tämän Jamien inspiroiman salaatin pannulla paistetusta chorizosta, jonka joukkoon sekoitin lopussa tölkillisen kikherneitä, paprikasta, viinietikalla ja suolalla kesytetystä punasipulista ja tomaatista, basilikasta sekä uunissa paahdetuista kesäkurpitsaviipaleista.

Kastikkeen sekoitin kesäkurpitsoiden kanssa samaan aikaan paahtuneista valkosipulinkynsistä, jogurtista, raastetusta kurkusta ja murennetusta fetasta.

Ja salaatin sekoitin tietysti ronskisti käsin, kuin Jamie ikään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti