tiistai 25. marraskuuta 2014

Kolm Sibulat ja keitto Tallinnassa.


Jos marraskuuta ei olisi keksitty, niin tällaisen päivän jälkeen se olisi ollut pakko keksiä. Pimeää, märkää, kylmän kosteaa ja koleaa. Kotiin saapuessa haaveissa kajastelee mausteinen, kuuma keitto ja villasukat.

Keitto voisi olla jotain tällaista kuin Tallinnassa Kolm Sibulatissa syömäni annos. Mausteista lientä, ylikypsää ankkaa, sieniä, ravintolan itse valmistamia paksuja nuudeleita, korianteria, kananmuna ja makua roppa kaupalla. Tällaista keittoa ei voi syödä kuin ryystämällä. Tämä Hesarin ohje saattaa mennä näissä haaveissa kokeiluun.

Muutenkin pidin ravintolasta kovasti. Lämmin suositus, vaikka ravintolaan joutuukin hieman kävellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti