maanantai 6. huhtikuuta 2015

Aikaa ja raaka-aine hifistelyä pizzassa.


Kaikki ruoka-alan ammattilaiset aina sanovat, että hyvät raaka-aineet ovat kaiken A ja O. Ja tottahan se on. Ja monissa asioissa myös aika on hyvästä.

Ja ainakin aikaa vaatii tämä Jouni Toivasen pizzapohjan ohje. Sitä lepuutettiin useita kertoja ja reilusti yötä pidemmän ajan taikina lepäili jääkaapissa. Ei siis toimi akuuttiin pizzan himoon.

Ensimmäistä kertaa elämässäni ostin myös italialaisia pizzajauhoja. Ja nyt en tiedä johtuiko pitkästä kohotusajasta, pizzajauhoista vai niiden yhdistelmästä, mutta tämä oli kyllä paras koskaan tekemäni pizzapohja.

Ei siis sovi halveksia aikaa ja oikeita raaka-aineita. Eikä tryffelisalamia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti