Turussa meitä ilahdutti Logomon näyttelyt ja kahvi, aurinkoinen sää ja samppanja E.Ekblomilla. Illaksi olimme varanneet pöydän Mamista. Ruokalista oli juuri sellainen josta pidän, ei liian laaja ja sesongissa. Listalla oli neljä vaihtoehtoa niin alku- pää- kuin jälkiruoaksikin. Ruoka oli herkullista, annokset yllättävänkin isoja, tunnelma rento ja välitön. Tarjoilija valitsi pyynnöstämme ruoille viinit. Puhelimella otetut kuvat eivät tee oikeutta annoksille ja jälkiruokien kuvaus unohtui kokonaan. Minun alkuruokanani olleen härkäpaistin kastikkeessa oli juuri se salaperäinen maku, jota olen yrittänyt selvittää jo useamman vuoden. Salaisuudeksi se jäi edelleen. Jussin prässätty häränrinta vei kuulemma suoraan lapsuuteen ja mummin keittiöön Tapiolaan. Ihania puhtaita makuja.
Luomuhäränpaistia, marinoituja kanttarelleja ja Waldemar-kastiketta
Mamin etanoita
Prässättyä häränrintaa ja sinappikastiketta
Hiillostettua siikaa ja katkarapukastiketta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti