sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Paras säilyke - ankankoipia uunissa.

Mielestäni ehdottomasti herkullisin säilyke on ankankoipi confit eli ankanrasvaan säilötyt kypsät ankankoivet. Koivet voi laittaa sellaisenaan uuniin kuten me tällä kertaa teimme, lopussa mielellään grillivastuksen alle, jotta nahka rapeutuu, ja nauttia vihreän salaatin kanssa. Uunissa ankankoivet olivat noin tunnin.


Toinen vaihtoehto on laittaa koivet esimerkiksi juures- tai hapankaalipedin päälle, jolloin ankanrasva maustaa ihanasti myös lisäkkeen.


Todella helppoa, mutta kuitenkin jotenkin ylellistä. En kuitenkaan syö säilykepurkkeihin pakattuja ruokia mielelläni kovin usein tölkeistä mahdollisesti irtoavan Bisfenoli-A -kemikaalin vuoksi, joten tämä on melko harvinainen herkku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti