sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Minä sydän Kolmen Kaverin jäätelö.On mahtavaa, kun on ystävinä rohkeita ja innostuneita ihmisiä, joiden tekemisiä pääsee seuraamaan läheltä ja joita ei voi kuin ihailla. Kuten nyt ystäväni Heikki, joka on perustanut kahden kaverinsa kanssa jäätelötehtaan, Kolmen Kaverin Jäätelö. Ajatelkaa, Heikin käyntikortissa oikeasti lukee Jäätelötehtailija. Kuulostaa aivan lapsuuden, ja miksei aikuisuudenkin, unelmahommalta.

Kolme kaveria ovat kehittäneet jäätelömakujaan huolella ja minäkin olen ilokseni päässyt muutaman kerran maistelemaan ja kommentoimaan jätskejä. Suosikkimakuni on HerkkuPähkinä, jonka kehittelyssä Jussikin on ollut mukana. Merisuolaripauksella maustettua kinuskia, vaniljajäätelöä ja paahdettuja cashewpähkinöitä. Aivan törkeän koukuttavan makuinen jäätelö. Toinen lempparini on mustikka-kardemumma. Erityisesti se kardemumma, josta tulee ihan mieleen ihana kakkutaikina...

2 kommenttia:

  1. Siis NAM! Kävin blogisi innoittamana ostamassa mustikka-kardemummaa ja oi, se oli ihanaa! Maistoin myös digestivejä murustettuna jäätelön sekaan ja sopi kyllä :) Onkohan HerkkuPähkinää saatavilla vain eräästä tietystä kaupasta? :)

    VastaaPoista
  2. Oih, keksinmurut sopivat varmasti mainiosti kardemummajätskin joukkoon. Ihana jälkiruoka. Ja arvasit oikein, tällä hetkellä HerkkuPähkinäjätskiä saa vain K-Supermarket HerkkuPähkinästä :) Tilanne tulee kyllä muuttumaan jossain vaiheessa, mutta tarkempaa aikataulua jäätelötehtailija ei kertonut.

    VastaaPoista