tiistai 12. maaliskuuta 2013

Sesongin suosikit - Ben & Jerry´s uudet maut."Kevät tuli, lumi suli. Lumen alta esiin tuli BEN & JERRY." Nyt eletään jätski-diggarin kulta-aikaa. Kevään uudet jäätelömaut alkavat nimittäin vähitellen ilmestyä kauppoihin.

Ben & Jerry´s uutuusmakuja odotan joka vuosi suurella innolla ja tänä keväänä niitä tuli peräti neljä. Yksi "perusmaku" ja kolme makua Suomessa uuteen Core-sarjaan, jonka ideana on kahden eri maun yhdistäminen ja keskellä oleva makuydin.

Kuvissa näkyvä Dough-ble Whammy löytyi Ruotsista autoon matkaevääksi, Suomessa maut ovat toiset.

Karamel sutra - kinuskiydin, kinuskijäätelöä ja suklaajäätelöä suklaasattumin

Blondie Brownie - suolainen karamelliydin, vaniljajätskiä, suklaajätskiä ja brownie ja blondie palasia

Peanut Butter Me Up - Vadelmaydin, vaniljajäätelöä ja maapähkinävoijäätelöä suklaa/maapähkinävoi sattumin

Ruotsintuliaisen lisäksi olen maistanut vasta Karamel sutraa. Näistä kumpikaan ei noussut uudeksi suosikiksi, mutta Blondie Brownieta kohtaan on suuret odotukset! Uudessa perusmaussakin on muuten maapähkinävoita. Jokohan olisi sen vuoro valloittaa meidät suomalaiset täysillä?

4 kommenttia:

 1. Ihailen sinua. En ole ikinä edes ajatellut että voisi matkaevääksi autoon ottaa kokonaisen BEN&Jerry - pakkauksen.
  Eilen oli tas jännää, jotenkin kuitenkin arvasi miten loppuisi. Sen verran hyvin homma oli halllussa. Koukussa olen.

  VastaaPoista
 2. Titte, jäätelö-fanius pakottaa luovaan ajatteluun. Jäätelö kun ei kestä kuljettamista niin kovin hyvin. Ja kyllä Haaparanta- Ylläs välillä nyt yhden purkin jaksaa syödä :) Kehtaankohan edes tunnustaa, että kotimatkalla ostin toisen purkin Clever Cookies makua, jota ei myöskään ole saatavilla Suomessa...

  VastaaPoista
 3. Oi näyttääpä ihanalta. Ben & Jerry's on vain jotain maailman parasta. Uutuusmakuja odotan innolla kokeiltavaksi. Ainut asia, miksi sitä tulee niin harvoin ostettua, on korkea hinta. Ei tällä budjetilla usein päästä herkuttelemaan. :)

  VastaaPoista
 4. Tiina, totta hinta on perusjätskiä kalliimpi, mutta niin on kyllä painokin. Tätä siis riittä ainakin minulle vähän pienempikin määrä, vaikka saatankin syödä lähes purkillisen autossa :)

  Titte, täytyy vielä vinkata, että osa MasterChef kilpailijoista on ensi viikon perjantaina 22. päivä Jussin kaupalla HerkkuPähkinässä kokkailemassa ja jutustelemassa.

  VastaaPoista