sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Pihvikeisari, Ylläs.




Viimeistä iltaa Ylläksellä juhlistettiin ravintola Pihvikeisarissa.  Ravintola on yksi niistä paikoista, joissa turhaan muuttumatta luotetaan tuttuihin asioihin niin sisustuksessa kuin ruokalistassakin. Ja ei se ainakaan minua haittaa, kun ravintolassa pääsee käymäänkin vain kerran vuodessa.

Nimeen kannattaa uskoa. Ravintola on parhaimmillaan liharuoissa, sekä pihveissä että riistassa. Hemmottelin itseäni Lapin lautasen jälkeen ihanan murealla jäniksen koivella, joka tarjottiin kermaisen rosmariinikastikkeen kanssa. Jälkiruoaksi vielä mustikkapaistosta ja vaniljajätskiä ja punaviinin ja päivän hiihtolenkin siivittämä raukea ilta oli makeaakin makeampi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti