sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Puistola - ravintola Oulussa.




Terveisiä talvilomalta Ylläkseltä. Saavuimme tänne eilen ja matka meni lähes samalla tavalla kuin viime vuonna. Sämpylä samalta huoltoasemalta, pysähdys Pandalla ja yöpyminen Oulussa. Viime vuonna ravintola Puistolasta jäi sen verran hyvä maku, että söimme siellä tänäkin vuonna.

Söin alkuun blinin, joka oli ihanan tattarinen. Ja lisukkeeksi valitsin vuohenjuustomoussea ja marinoitua punasipulia. Mäti on aina tietysti hyvää, mutta on myös hauska löytää uusia vaihtoehtoja. Blinin jälkeen maistui raikkaampi ja vihreämpi pääruoka: ceasarsalaatti kanalla. Puistolan yläkerran rentoa tunnelmaa voi kyllä suositella, pitkän automatkankin jälkeen.





3 kommenttia:

  1. ihana lomaa. ylläs on mahtava maaliskuussa, yleensä

    VastaaPoista
  2. Onko kuva otettu voittokameralla?

    EeEe

    VastaaPoista
  3. Titte, täällä on mahtavaa! Yhtä päivää lukuun ottamatta aurinko on paistanut ja hiihtokilometrejä kertynyt.

    EeEe, täytyy tunnustaa, että voittokamera on vielä paketissa eli vanhalla kuvataan.

    VastaaPoista