sunnuntai 15. kesäkuuta 2014
Matkan väärti - ravintola SicaPelle.
Kuin Michelin-opas konsanaan arvotan ravintola SicaPellen Porvoossa matkan arvoiseksi. Reilulla yhdellätoista eurolla bussi hurauttaa tunnissa Helsingistä Porvooseen. Kävely Vanhan Porvoon läpi ja siellä odottaa ihastuttava ravintola SicaPelle.
Miljöö yhdistää sopivasti rouheutta, vanhaa ja olohuonemaisuutta. Palvelu on todella ystävällistä ja luontevaa. Ja ne maut! Olisin voinut jälkiruokaa lukuun ottamatta nuolla kaikki lautaset.
Alkuun ehkä parasta koskaan syömääni savusiikasalaattia sekä ylikypsää possua. Niiden jälkeen oliiviöljyllä silattu sahramirisotto ja pääruoaksi mureaa karitsaa. Lasiin kaadettiin muun muassa orvokkikedolle tuoksuvaa valkoviiniä ja kirsikka-toffeen makuista punaviiniä. SicaPellestä ei olisi millään malttanut lähteä pois.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tuo ravintolan nimi kyllä vähän nostattaa kulmakarvoja :D
VastaaPoistaSaa se ainakin hymyilemään. Nimi tulee Ville Vallgrenin lemmikkipossulta, jonka nimi kirjoitettiin kuitenkin c:n sijaan k:lla...
PoistaTämä on kesälomalistalla, ja Sinne myös, mutta täytyy katsoa kumpaan sitä kallistuisi, äsh :) Nti Papu
VastaaPoistaSinne on minunkin listallani. Toivottavasti jo kesällä, mutta näköjään pian avaavat ravintolan myös Helsinkiin. Porvoo tuntui muutenkin olevan täynnä toinen toistaan houkuttelevampia ruokapaikkoja. Tarjolla olisi ollut ainakin saaristolaispöytä, viehättävä viinibaari, luxus pizzaa ja etanoita.
Poista