sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Kesäpuuro.


Onko se tämä kolea sää, mikä on saanut puuron tuntumaan houkuttelevalta aamiaisvaihtoehdolta vielä kesäkuussakin? Olen vähitellen oppinut lisäämään puuroon sitä sun tätä mielialan mukaan, kun ennen lautaselleni mahtui vain veteen keitetty puuro voisilmällä.

Kesäaamun kaurapuuron keitin puoliksi veteen ja puoliksi täysmaitoon. Loppuvaiheessa lisäsin joukkoon pari kuivattua luumua pilkottuna tuomaan makeutta, ripauksen suolaa ja jauhettua kardemummaa antamaan makua.

Puuron päälle kasasin vielä pienen kourallisen vadelmia ja toisen mokoman pilkottuja mansikoita. Ja vielä muutama saksanpähkinä kevyesti murskattuna rapsakkuuden vuoksi. Vaihtelua voisilmälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti