Aina silloin tällöin tuntuu, että juhlat kasautuvat samaan hetkeen. Huhtikuu alkoi useammallakin juhlahetkellä. Tämän viikon maanantaina vietettiin hääpäivää ravintola Juuressa. Miten ihana olikaan astua sateisesta ja harmaasta Helsingistä ravintolan lämpöön ja saada eteensä lasi kuohuvaa.
Juuren sapaksissa eli suomalaisissa tapaksissa maistui niin hauki, hanhi kuin porokin. Kielen mennessään vei jokiravuilla ja maalaisjuustolla täytetty kaalikääryle, joka tarjoiltiin tilli-voisulan kanssa. Niitä lisää! Pääruoka kuha tarjoiltiin kauniissa paketissa, jota ei olisi edes raaskinut avata.
Jogurttijuustokakku hunajamurusten kanssa päätti aterian kauniisti. Ruoka ja rakkaus ovat kyllä hyvä yhdistelmä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti