tiistai 14. elokuuta 2012

Lehtihullun unelmakauppa Berliinissä.


Kauppa, jossa myydään enimmäkseen vain lehtiä. Kauppa, jossa myydään enimmäkseen vain harvinaisempia lehtiä. Kauppa, jossa myytävien lehtien aiheina ovat enimmäkseen design, taide, yhteiskunta, muoti, sisutus, arkkitehtuuri, ruoka ja kirjallisuus.


Tällainen kauppa voi olla totta. Ja voi myös olla totta, että minä kannoin Berliinissä do you read me?! -lehtikaupasta kaksi kassillista lehtiä mukanani Suomeen.


Nyt säilön niitä kuin kalleimpia aarteitani ja uskallan tuskin kääntää sivuakaan. Kinfolk saa huokailemaan ja unelmoimaan. Fire & Knives sisältää inspiroivia, älykkäitä kirjoituksia. Milk Decorationin esittelemiin koteihin menisin mieluusti kylään. Portin ruokanumerosta olen vasta lukenut alkusanat. Numero juhlistaa ruoan voimaa! Flamingon ostin vain silkasta hullaantumisesta. Lehti nostattaa kaikenlaista itse tekemistä. Ja sitten vielä Lucky Peach, lehti ruoasta ja kirjoittamisesta. Ja aiheena amerikkalainen ruoka.


Luulen, että näistä helmistä inspiroidun ja yllätyn vielä monta kertaa. Välillä yksi lukukerta vain on liian vähän.

5 kommenttia:

  1. Apua mikä ihana kauppa! Mä saatan vähän seota jo perjantaisin Prisman lehtihyllyllä. Onneksi siellä on niin tylsä valikoima ettei sillai tarvii tuhlailla.

    VastaaPoista
  2. Tämän kaupan sijaitseminen lähempänä kotia olisi kyllä turmiollista kukkarolle. Mutta voisi se silti vähän lähempänä olla...

    VastaaPoista
  3. Iik, en kestä! Miten ihana kauppa. <3
    -Neba

    VastaaPoista
  4. Tiesitkin varmaan jo tästä?
    http://www.doyoureadme.de/newsletter-august-2012-helsinki-satellite/

    -Neba

    VastaaPoista
  5. Onnea! Tuonne täytyy mennä. Onkohan sinne rahdattu paljonkin lehtiä Berliinistä? Olen myös löytänyt netistä kaksi itselleni uutta mielenkiintoista lehteä Frankie ja Anthology. Kannattaa katsastaa.

    VastaaPoista