keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Arjen pelastaja - kananmunapannu.


Olen aivan ihastunut tähän yksinkertaiseen kananmunapannuun. Tai ehkä nimi kananmunapannukin on vähän liikaa, sillä oikeastaan kyseessä on paistetut kananmunat ja kasvikset. Mutta kun valitsee hieman liian pienen pannun, yksittäisistä elementeistä muodostuu kokonaisuus.

Olen syönyt kananmunapannua aamupalaksi, lounaaksi ja myös illalliseksi, jos olen saapunut kotiin väsyneenä ja nälkäisenä. Muuntelukykyiseen ruokaan löytyy aina ainekset jääkaapista: kananmunia, kasviksia ja pieni pala juustoa. Ja juustoja ja kasviksia vaihtelemalla ruoasta saa aina vähän erilaista. Lehtikaalia ja kurpitsaa vuohenjuustolla. Parsakaalia ja tomaattia fetalla. Sieniä ja kesäkurpitsaa parmesaanilla. Ja niin edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti