lauantai 18. kesäkuuta 2011

Muru.

Viimeinkin onnistuimme saamaan pöydän Murusta. Arki-ilta, klo 17.30 ja varaus kuukausi etukäteen mahdollistivat tämän. Otimme neljän ruokalajin menun, joka vaihtuu päivittäin sesonkien ja saatavien raaka-aineiden mukaan. Pääpiirteissään menu sisälsi alkuun vitello tonnatoa, pääruoaksi kuhaa, sitten kahta erilaista juustoa ja jälkkäriksi pannacottaa ja jäätelöä.

Erityisesti minua ilahdutti ja ihastutti leivän kanssa tarjottu artisokkalevite, joka oli maustettu ihanasti sitruunalla, pääruoan lisukkeena tarjotut kesäiset kasvikset mm. tuore herne, retiisi ja avomaankurkku, juustojen lisukkeena ollut mausteinen kirsikkahilloke sekä pannacotan ja raparperiliemen yhdistelmä, jonka makumaailmasta tuli lapsuus mieleen.

Ruoka ja paikka vakuuttivat meidät kyllä täysin ja ajatuksena onkin tehdä heti uusi pöytävaraus. Muru muruseni...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti