sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Pulkkinen, Björck ja HS Teema.


Viikonloppu on kulunut hyvässä seurassa. Lukupinossa herkkuja, kupissa kahvia ja maljakossa kukkia.

Riikka Pulkkinen - Iiris Lempivaaran levoton ja painava sydän
Rakastan Riikka Pulkkisen tapaa käyttää kieltä ja kuvata hetkiä ja yksityiskohtia. Usein lauseet ovat niin herkullisia, että ne on luettava useampaan kertaan. Iiris Lempivaaran levoton ja painava sydän on ihanaa ja kepeää hattaraa ja eroaa siinä mielessä Pulkkisen aiemmista kirjoista. Mutta eihän tätä voi vastustaa!

"Ideana oli unohtaa itsensä kenkäkauppoihin ja pistäytyä konditorioissa, joista sai samppanjakreemitäytteisiä konvehteja, rapeita vadelma-sokerikidesuklaita sekä sacherkakkua isompaa angstiin. Piti saada poreileva hellyys kielen kärjelle, laajentaa tämä tunne vähävähältä ulkomaailmaan. Terapian nimi oli "Näytät hyvältä korkeissa koroissa ja suklaatahroja leuassasi.""
Riikka Pulkkinen

Tomi Björck - Huippukokin kotiruokaa
Tomi keittokirja saa veden kielelle. Valmistettavien reseptien listalle päätyy tästä kirjasta vaikka kuinka monta juttua. Kotiruokaa käsitettä on kirjassa ajateltu aika laajalti. Ja täytyy myöntää, että hieman epäilen maailmaa ympäri suhaavan ja viisi ravintolaa omistavan Björckin ehtivän tällä hetkellä reseptejä kotona kokkailla. Se ei missään tapauksessa vähennä minun iloani kirjasta.

HS Teema - Ruokaa ja ravintoloita
Uusimman HS Teeman aiheena on ruoka ja ravintolat. Mielenkiintoisia artikkeleita ravintolaelämän muutoksesta, juhlista ja oluesta. ja lisäksi esitellään Helsingin kiinnostavia ravintoloita. Minä kiitän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti